Photo Born Gourmet

II Premi de Fotografia Gastronòmicaa Instagram de Barcelona

Et passes el dia fent fotos de plats? Doncs ara en podràs treure un bon profit.

El Photo Born Gourmet, que organitzen l’associació Barcelona Born Gourmet i Fujifilm, és el primer gran premi de fotografia gastronòmica de Barcelona, un concurs obert a tothom que se celebra el pròxims 23, 24 i 25 d’abril al barri del Born. Només necessites inscriure’t al Photo Born Gourmet i pujar durant aquests 3 dies les teves fotos gastronòmiques fetes als diferents establiments de Barcelona Born Gourmet que participen amb el nostre hashtag i podràs optar a guanyar més de 4.000 € en premis.

A més, tots els inscrits lluireu una acreditació durant la celebració del Photo Born Gourmet que us permetrà gaudir d’un descompte del 10% en cadascun dels establiments participants i Scoot  us regalarà 15 minuts gratis en la seva APP perquè us pugueu moure sense problemes pel Born amb les seves motos i bicis elèctriques.

Així que ja ho saps, menjat el Born, dóna’ns la teva millor foto i emportat un gran premi!

Premis fotografia gastronòmica

Els premis


1er PREMI Especial del Jurat

1.000 € + càmera de la Sèrie X Fujifilm X-T20 amb l’objetiu Fujinon XC15-45mm

2er PREMI

500 € + càmera de la Sèrie X Fujifilm X-T100 amb l’objetiu Fujinon XC15-45mm

3er PREMI

250 € + càmera de la Sèrie X Fujifilm XF10

7 finalistes

Un pack d’experiència gastronòmica Born Gourmet

23, 24 i 25 d’abril al Born

Com participar


Participar al Photo Born Gourmet és molt fàcil, només fa falta que siguis major d’edat i que tinguis un compte d’Instagram actiu i obert al públic. La inscripció al Premi és totalment gratuïta.

Un cop inscrit, a partir del dijous 11 d’abril hauràs de recollir la teva acreditació amb la que podràs gaudir d’un 10% de descompte als establiments que participen en el Photo Born Gourmet perquè puguis fer les teves fotos gastronòmiques durant els 3 dies que dura el concurs.

Per participar només has de pujar la teva fotografia realitzada amb qualsevol dispositiu a Instagram, utilitzant el hashtag #photoborngourmet2019, i seguir i mencionar a @borngourmet @fujifilmxworld_es.

Només acceptem fotos de contingut gastronòmic fetes durant aquests 3 dies als diferents establiments que participen, així que tens temps fins el mateix dissabte 13 d’abril a les 22.00 h per pujar les teves millors fotos. Pots pujar les fotos que vulguis, mentre més fotos pugis, més opcions tindràs de guanyar.

Un cop tancat el concurs un jurat compost pel periodista especialitzat en fotografia gastronòmica, Iker Morán, l’afinadora de formatges de Vila Viniteca Eva Vila, el cuiner de Sagardi Cuiners Bascos Iñaki Lz. de Viñaspre, el fotògraf David Airob, la fotògrafa especialitzada en gastronomia María Ángeles Torres, l’artista i dissenyador Mikel Urmeneta i el periodista gastronòmic Ricard Martin, decidiran els 3 guanyadors i 7 finalistes que seran anunciats a les xarxes de Barcelona Born Gourmet el pròxim dimecres 17 d’abril.

Organitza

Col·labora