fbpx

Establiments i restaurants

Barcelona Born Gourmet és una associació que reuneix una selecció de restaurants, botigues gastronòmiques i institucions del Barri del Born amb una extensa experiència i vinculació al barri. Una gran selecció d’establiments gastronòmics de productes tradicionals, preparats i manufacturats en i per al mateix barri i que aporten el bon fer artesà, responsable i de valor cultural afegit als seus clients i públics principals.

Entorn de l’associació Barcelona Born Gourmet trobem a comerciants i cuiners amb una llarga tradició al barri com Quim Vila, Iñaki i Mikel Lz de Viñaspre, José Varela, Fermí Puig, Ramon Parellada, Fran Heras, Santi Hoyos, Joan Bagur, Daniel Rueda, Jose Manuel Juárez o Rafa Zafra.

Arrelats en un barri amb una història artesanal que ens porta fins a l’Edat Mitjana, els establiments que configuren la ruta Barcelona Born Gourmet ofereixen al visitant una experiència gastronòmica de primer nivell. Locals que combinen tradició i vanguardia i que tenen com a principal valor la qualitat del seu producte