fbpx

Guzzo

Restaurant

D'arrel mediterrània amb inspiracions del món. La cuina del Guzzo proposa un seguit de tapes i platets 100% fets a casa, amb productes de temporada i de proximitat. Des de les salses fins a la presentació en els plats, tot està preparat a la nostra cuina. Peixos de la Barceloneta, Carns Ecològiques, Formatges naturals del Pirineu ... una varietat d'opcions que reflecteix el propi univers Guzzo: influències de diversos llocs, mix de sabors, colors i molt Groove.
A més de la cuina, la cultura, l'art i principalment la música són els elements que mouen el Guzzo. Amb una programació diversa amb música en directe i DJs tots els diez, acompanyat d'un deliciós còctel d'autor.
Recomanació del xef:
Ceviche peruà de corball
Plaça Comercial, 10
08003 Barcelona
93 667 00 36

1870 – El CARRER COMERÇ

La placeta Comercial està situada al final del carrer Comerç, que com el seu indica fa referència a la història comercial i artesana del barri. Precisament aquest carrer es va projectar perquè facilités l'accés de les mercaderies al Port en l'època en què encara no s'havia obert la Via Laietana. Pel carrer comerç es traginaven les mercaderies amunt i avall dels nombrosos vaixells que ancoraven al Port de Barcelona. A més aquesta via transcendental, donava vida al acabat de inaugurar Mercat del Born que tenia així un accés ràpid al port de Barcelona i al ferrocarril. Avui en dia és un dels carrers claus del barri del Born.