17, 18 i 19 de Juny del 2022 • Pla de Palau

Com cada any al Born Street Food no faltaran a la cita els grans clàssics del festival, com els increïbles arrossos de peix fresc de la Llotja de la Barceloneta del 1881 per Sagardi, les tapes creatives i de producte del Dani Rueda de Tapeo, els mítics tacos mexicans del xef Joan Bagur d’Oaxaca Cuina Mexicana, els millors de la ciutat segons diuen, la selecció de formatges d’Eva Vila de La Teca de Vila Viniteca, el pulled pork d’Oriol Rovira de PORK… boig per tu cuinat durant hores a la mateixa plaça, o la clàssica graella basca de vaca vella dels germans Viñaspre de Sagardi Cuiners Bascos, entre molts d’altres.

No et pots perdre tampoc el peix fresc acabat de portar dels barcos de la Confraria de Pescadors de Barcelona o les propostes del mític 7 Portes. Debuta el nou restaurant de cuina japonesa Ikoya Izakaya, liderat pel xef Hideki Matsuhisa.

Un gran festival gastronòmic

Graelles, cassoles, producte fresc i molt show cooking configuren la gran festa gastronòmica del Born. Al BORN Street Food podràs provar alguns dels millors plats del cuiners del Born, preparats al moment amb productes de temporada de la millor qualitat.

Cuina en directe!

Una cita obligada per a aquells que vulguin tornar a gaudir d’una ciutat festiva i, per descomptat, gourmet. Born Street Food se celebrarà el divendres i dissabte de 12 del migdia a mitjanit i el diumenge fins a les 10 de la nit.

L’edició d’aquest any és una ocasió única per retrobar-se amb alguns dels millors cuiners de la ciutat, com Joan Bagur, abanderat de la millor cuina mexicana de Barcelona a OAXACA Cuina Mexicana, els internacionals germans Viñaspre i la seva mítica graella basca de Sagardi, Dani Rueda i les seves tapes creatives de Tapeo Born. Eva Vila, la gran experta en formatges de la Teca de Vila Viniteca i el maridatge dels vins de l’especialista Quim Vila, els arrossos cuinats sobre llenya de taronger del Restaurant Cadaqués, o una de les grans novetats a la ciutat: la taberna japonesa Ikoya Izakaya, que ens ensenyarà la seva robata, graella japonesa.

I, com sempre, els showcookings aniran acompanyats de música durant tot el dia a càrrec de diferents djs locals. No et pots perdre el pla més gastronòmic de Barcelona.

Tot i celebrar-se en un espai amb perímetre tancat, no s’ha de reservar l’entrada amb antelació.
Podreu accedir al recinte divendres i dissabte de 12h a 00h, i diumenge de 12h a 22h.

L’entrada és gratuïta, però es demanarà una consumició mínima de 3 tiquets.