30 de Setembre, 1 i 2 d'Octubre del 2022 • Pla de Palau

Ens tornem a veure a la 10a edició de la festa ‘foodie’ per excel·lència amb 16 restaurants top, novetats gastronòmiques i DJs locals seleccionats per Fred Guzzo, a peu de carrer.

Es retrobaran alguns dels millors cuiners de la ciutat. Joan Bagur, abanderat de la millor cuina mexicana de Barcelona a Oaxaca Cuina Mexicana, els internacionals germans Viñaspre i la seva mítica graella basca de Sagardi – que vénen d’assistir del festival ‘Meatopia’ de Londres, referència internacional de la cuina del foc-, i Dani Rueda amb les seves tapes creatives de Tapeo Born. Eva Vila, la gran experta en formatges de la Teca de Vila Viniteca i el maridatge de vins de l’especialista Quim Vila, els arrossos cuinats sobre llenya de taronger del Restaurant Cadaqués, o una de les grans novetats de la ciutat: la taverna japonesa Ikoya Izakaya, que ens delectarà amb la seva robata, graella japonesa. Com a representants de la graella argentina, Claudio i Yoel Vainberg del Foro Restaurant, els històrics arrossos de peix de la Barra del 7 Portes, i la magnífica pasta de Marc Villà a Bronzo Bar e Cuina.

Tres dies per gaudir dels millors showcookings amb productes de temporada, cuinats a peu de carrer, per els xefs de Barcelona Born Gourmet.

Un gran festival gastronòmic

Graelles, cassoles, producte fresc i molt show cooking configuren la gran festa gastronòmica del Born. Al BORN Street Food podràs provar alguns dels millors plats del cuiners del Born, preparats al moment amb productes de temporada de la millor qualitat.

Cuina en directe!

Restaurants assistents: Bodega Vidrios y Cristales; Sagardi Cocineros Vascos; Guzzo Club; El Foro Restaurante; Oaxaca Cuina Mexicana; La Barra del 7 Portes; Cadaqués Cuina Mediterrània; Bronzo Bar e Cucina; 1881 per Sagardi; Euskal Etxea Taberna; Tapeo Born; Sagàs Pagesos i Cuiners; Vila Viniteca; Pork… boig per tu; Golfo de Bizkaia; Ikoya Izakaya.

Tot i celebrar-se en un espai amb perímetre tancat, no s’ha de reservar l’entrada amb antelació.
Podreu accedir al recinte divendres i dissabte de 12h a 00h, i diumenge de 12h a 22h.

L’entrada és gratuïta, però es demanarà una consumició mínima de 3 tiquets.