23, 24 i 25 de Setembre de 2022 • Pla de Palau

El BORN Street Food Mercè és l’edició especial del BORN Street Food que  es celebra el cap de setmana de les festes de La Mercè i com un activitat dintre de les festes majors de Barcelona.

Un cop més la plaça Pla de Palau es tornará a omplir de gastronomia i música amb la participació dels cuiners dels establiments que formen part de l’associació. Tres dies en el que la plaça de Pla de Palau es converteix en un gran mercat gastronòmic a l’aire lliure on els socis de Barcelona Born Gourmet cuinen en directe els seus millors plats.

La gran festa gastronòmica de la Mercè

Durant els tres dies del BORN Street Food Mercè 2019 tindràs l’oportunitat de veure en acció al Pla de Palau xefs de renom com Joan Bagur, abanderat de la millor cuina mexicana de Barcelona a l’OAXACA Cuina Mexicana, Fran Heras, el geni de la cuina asturiana més creativa a Llamber Taberna Gastronómica i El Chigre,  els germans Viñaspre y la mítica graella basca de Sagardi, Dani Rueda i les seves tapes creatives a Tapeo Born, l’Oriol Rovira i la cuina de producte a PORK… boig per tu i Sagàs Pagesos i Cuiners, i l’Eva Vila, la gran experta en formatges de La Teca de Vila Viniteca i el maridatge dels vins de l’especialista Quim Vila.

Cuina al carrer i festa

El BORN Street Food es una gran celebració del producte fresc i de temporada, de la cuina de veritat amb graelles, cassoles i paelles a peu de carrer. Per exemple, el mític peix blau de Barcelona, acabat de pescar que fregiran al moment a la parada de la Confraria de Pescadors de Barcelona, amb el Patró Major al capdavant. Una oportunitat única de gaudir del peix més fresc que provaràs mai, de la barca al teu plat.

Fum, foc, olors y sabors es confonen al BORN Street Food, perquè aquí es cuina de veritat, sense artificis. I en aquesta edició no hi pot faltar la mítica graella basca dels germans Iñaki i Mikel López de Viñaspre de SAGARDI Cuiners Bascos i els seus guardonats txuletons de vaca vella que es tallen a cop de destral a la mateixa parada. Tot un espectacle!

Els clàssics arrossos del 7 Portes també estaran presents al BORN Street Food Mercè on es succeiran les paelles que us cuinaran els xefs del restaurant més antic de la ciutat. Quilos d’arròs, litres de fumet i sempre el millor producte per gaudir de la Paella Parellada, l’estrella de la casa.

Al BORN Street Food Mercè tampoc faltarà la bona música durant els dies de festival de la mà dels millor selectors del barri en el #BornStreetSound que organitzen 24 kilates, la marca més transgressora del Born, y el Guzzo Club de Fred Guzzo, la autèntica ànima musical del barri.

Tres dies de festa gastronòmica, producte i diversió per celebrar les festes de la Mercè més gastronòmiques.

Apunta't!